Thursday, 27 December 2012

MASALAH BESAR PD RAMAI BB..ADA CARA MENGHILANG KAN PUTING TETEK ANDA..MAI KITA SHARE DSINI APA CARANYA DARI KOMEN2 TERBAIK AHLI2 MBBJC.

admin,apa penyelesaian bagi golongan yang ada masalah ni?:
1-org xambil steroid,tapi puting up ala2 mcm perempuan la...
2-org ambil steroid,puting up macam perempuan(gynecomastia)...
kedua2 golongan ni selalu kalau pakai baju ja mesti nampak puting....mungkin boleh dibincangkan penyelesaiannya....
KITA BACA KOMEN2 TERBAIK DARI AHLI2 MBBJC..
 
 
  • Faizol Al-Asyraf selalunya masalah ni dialami golongan yang gemuk yg nak kuruskan badan@golongan yang kurus nak besarkan badan....ada yang kata better surgery(rm3k),ada yang kata ambil ja nolvadex bnyk2...
  • Aiza Jutawan Yg gemok mmg bnyk mslh nie... Sbb pnuh dgn lemak... Tu yg besar puting nya...
  • Encik Wasabi Nolvadex akan kecutkan puting semula.. Tp xpasti yg sebenarnya.. Xkaji hbs.. Ngee
  • Faizol Al-Asyraf sesiapa yg pernah mengalami@mengubati "penyakit" ini?
    nolvadex mengecutkan puting?ssiapa ada lagi pandangan tntg perkara tersebut?
  • Encik Wasabi Sy xpasti 100%..
  • Aiza Jutawan Nnt sy cuba cari info ekk klu dpt nnt sy kongsi bsama
  • Roslan Md Sani Bg saya-soalan tu-lebih kpd tiada wo...yg kdua amik ster pun tiada wo..ni la jd nya..kalau wo pun mkn angin ni juga la jd nya..perlu kita tahu-mngmbil mnguna ster perlukan wo terbaik..supaya jd tak terbalik..apa pun ni pendapat sya..org guna ster tiada jd mcmni..dada besar cantik...bukan putingnya.
  • Zafrul Amri may b ada yg lebih hormon estrogen...
  • Faizol Al-Asyraf tapi kan..kalau tgk kat gym pon ada juga sbnrnya org2 yg kategori ni....tgk badan depan belakang,atas bawah smua smart,,ala2 norman hakim,..tapi tgk kat puting macam tu...bila tny...katanya xambik ster pn...cuma bnda tu jadi time diorg still kering lg..bila dia tny nk buat mcmna nk settle...aishhh..xtaw nak jawab..&TAK MUSTAHIL ada dikalangan ahli dalam group ni ada masalah ni (natural+wo bertahun,smua part menjadi xcept chest)=sbb badan manusia kan xsama...dan tak mustahil juga mungkin ada golongan yang berlaku masalah ni,,sdg baca post+komen tntg ni,,malu nak mengaku&mengharapkan mendapat input/penyelesaian berdasarkan perbincangan kita ni dan ingin mencuba "penyelesaian" yang kita bincangkan...
  • Faizol Al-Asyraf apa2 hal pon...sapa2 ada penyelesaian tu..bincangkan lah disini...tolong golongan yg alami masalah ni...mungkin diorg tgh tunggu/baca ja komen2 dsini malu nak bersuara...
  • Yus Mahmood untuk gynecomastia-jalan terbaik ialah pembedahan..kasi buang breast tissue tu,pengunaan tamoxifen(nolvadex- ada byk di pasaran gelap) selalu tak berkesan dan jgnlah ambik-bahaya weiii..untuk pseudogynecomastia(brest laki besar sbb pengumpulan lemak-bukan breast tissue). yg terbaik ialah cardio dan kuruskan badan..
  • Roslan Md Sani Faizol-tqvm..sbb post anda terbaik..post2 begini yg kami harap kan utk dbincang..kperluan ni..apa pun sya minta maaf..sya kurang info tang ni..jd sya pn baca dan blajar juga komen2 dsini hasil post anda..terbaik..
    Silakan kwn2 sape2 ada info yg boleh mmbantu..

    Yus mahmod-ok setuju dgn komen anda..dan syta setuju tang wo dada tu kna terbaik supaya menenggelamkan puting tu..dada besar shape cantik..pasti ilang tak ktara..
    Dan ramai bb pro luar negara dema pun mcmni juga..tp hasil dari wo dema..puting tu tak ketara dan ilang dsbbkan dada yg cantik..so apa lg bina la dada sbaiknya..bb taff dsbbkan dada..kan?
  • Shah Rizal xsemua y gemuk ade masalah ni,cm ambo..tgk cm ramai2 je..bergantung pada genetik keturunan masing2 jgk kot..btw, sharing is caring..i like
  • Roslan Md Sani Kayuhhh wo dada yg baik punya dada yg terbaik.
  • Mat Gym klau pe gym smua masalah pada dia bole selesai dan bentuk sempurna...tapi rajin kayuhhh le..
  • Azami Masturah sy pernah ada masalah gyno nie..masa sy kcik2 xjga mkn sbb utama jdik mcm nie..skrg sy da xda masalah gyno ni lg setelah BUAT OPERATION.masalah ni xkn hilang dengan FAT BURNER,WO,PEMAKANAN,NOLVADEX dan sebagainya.SEBAB : gyno nie da jd ketulan daging dkat DADA@PUTING..Ini apa yg doktor ckp.sy pernah tgok dan pegang sendri ketulan daging nie lepas operation,mmg keras. Bg sapa2 nk buang gyno,operation adalah jawapannya.
  • Faizol Al-Asyraf tuuuuudia..... Azami Masturah:berapa kos kena operate tu?
  • Azami Masturah aku buat dkt kpj,kos dlm 6k..klu pegi hspital kerajaan pn bole..tp nnt parut dkt dada,mmg beso.aku da gi tnye kat hsptal kerajaan dlu.dgr nnt parut beso,terus gi dkt kpj.alhamdulillah,kesan parut pn xda sgt.
  • Kumaraguru Kanesan dari pengalaman saya....saye pernah jumpa specialist....rupa rupanya kadungan lemak....walaupun kita workout chest gila gila.....lemak tu tetap ade.....dan sebabnya adalah....badan kita mengandung 2 jenis hormone- H lelaki dan H perempuan, jadi apabila puting lelaki begitu sebabnya hormone perempuan di badannya lebih tinggi.....nasihat yang di beri oleh doktor adalah HGH - Human Growth Hormone...ini dpt membantu stabilkan hormone kita.....
  • Kumaraguru Kanesan Inilah info yang di beri oleh specialist.....tapi mcm mana pun....kalau nak cuba benda benda baru, mintalah nasihat dari 2-3 specialist sebelum mencubanya....sambil focus kat diet dan workout....ok
  • Eddie Hardin trining ko main berat gler2..conform chest ko akan terbentuk n jd bidang,cam aku gak la ni..hahahhaaa,,...dulu chest aku cm pict ni la,bler tanye brader,dia ajak wo sesama,disuruhnye aku agkat dumbell 35kg sebelah..tp dia support la..skg da xcmni lg da.. kalo yg pakai steroid xnak jd puting panjang kena la ambik NOLVADEX...kihkihkih..
  • Roslan Md Sani Eddie Hardin,,yes..tu jln mudah murah...haha..boleh!
  • Datuk Iera Bkan sbb makan ayam banyk ke ni?
  • Roslan Md Sani tak la..bentuk badan masing2 lain kulitnya..ini dlm kumpulan gelebeh...gemok senang d buang..gelebeh ni payah sikit..mcm komen2 d atas..operate atau wo terbaik mmbina dada...
  • Abd Khalid Ayam xada kna mgena.. Wout is the bez sltion
  • Muhai Min Bgi aku ko kne besar kan chest ko...sbb kalu chest ko besa berotot msalah yg ko alami insyaallah xde..aku rase ni cara trbaik..xpayah bedah makn ubat ape semua..cube la bro tpi trainng kne lebih..smoga bejaya..yg pntig makann ko kne jaga..lemak yg lebh kat bdan ko ko kne buang..bia otot lebih xpe..
  • Roslan Md Sani yes...kayuhhhhh..
  • Azli Ismail saya sebenarnya kurus tapi berlemak...lepas saya workout 4 bulan nampak hasil dah bahagian chest, shoulder ngan back...perut mmg saya x buat dulu sebab saya nak bulk up...lagipun pemakanan x dapat nak jaga sangat...tapi kadang2 bila tengok chest saya ni mcm puting prmpuan pun ada juga...tapi tengok betul2...kalau orang yang wo chest dia jadi...ada nampak shape kat tepi2 ketiak tu...tu baru chest ...tapi dlm gambar ni...ni ketare lemak sangat...perlu banyakkan kardio dan buat intense workout...saya cuma share pengalaman saya la...sebab memang ramai orang gemuk pun puting dorang mcm ni...jawapan dia bagi saya ialah cardio, banyakkan cardio dan buat intense workout...confirm jadi...moga berjaya
  • Roslan Md Sani yea setuju tu azli...
  •  
    JAWAPAN KEPADA MASALAH INI ADALAH WORKOUT" YG TERBAIK..WO CHEST DGN JADUAL DAN TEKNIK YG TERBAIK...MASALAH INI AKAN HILANG...
     

    9 comments:

    1. saye pon ade masalah ni jugak nak bantuan rakan2 sye malu dgn kwn2 ditempat keje

      ReplyDelete
    2. puting,besar,timbul tapi badan biasa2 sehinggakan nampak macam perempuan,nampak berat nampak berlebihan dr bentuk badan.itu semua adalah penyakit gynecomastia.perlu buat operation kecil.

      ReplyDelete
    3. Kalau pergi hospital kerajaan..brapa kosnye ye?

      ReplyDelete
    4. Kalau pergi hospital kerajaan..brapa kosnye ye?

      ReplyDelete
    5. Kalau pergi hospital kerajaan..brapa kosnye ye?

      ReplyDelete
    6. saya ada masalah puting besar ni . berat saya 74 kilo and tinggi saya 172 cm. please give some advise macam mana nak ubat. sbb nak kata gemuk member ada yg lg gemuk puting tk macam sy 😖. hope ada penyelesaian yg boleh dikongsi? thanks

      ReplyDelete
    7. Sayang kan teman wanita anda?. Mahukan teman wanita anda mempunyai bentuk badan menawan?. Payudara besar dan anjal.

      Punggung yang gebu dan montok?. Jangan bertangguh lagi. Hubungi kami. Layari web kami untuk info. kami sedia

      membantu.

      [KETAHUI LEBIH LANJUT BAGAIMANA BESARKAN PAYUDARA ANDA]

      ReplyDelete
    8. dekat mana nak dapatkan nolvdex ?

      ReplyDelete
    9. Saya nak tanya...puting saya memanjang tapi bila tekan rasa macam xda apa...macam kosong je dlm puting...apa mslh yg saya hadapi yee...plzz reply..

      ReplyDelete